O nama

Tvrtka JURIS D.O.O.
Počela je sa radom 1981. godine u Velikoj Gorici kao radiona za izradu jedrilica, da bi se vrlo brzo okrenula automobilima.

Počeli smo popravljati karoserije automobila stakloplastikom i jedni od prvih izrađivati blatobrane od istog materijala što je za ono vrijeme bila avangarda. Naravno-u garaži. Vrijeme je pokazalo da smo na pravom putu jer je koncem osamdesetih JURIS imao petnaestak zaposlenih i proizvodio blatobrane i branike za cijeli niz vozila, oklope za motocikle te počeo sa izradom spojlera i ostalih dodataka za automobile.

Devedesete smo uselili u prodajni prostor u Zagrebu, Ožujska 3 u kojem smo i danas. Planiralo se i izgraditi proizvodni pogon, ali su ratne godine omele planove. U tim teškim vremenima unatoč smanjenju broja zaposlenih smo opstali proizvodeći tad nedostupne dijelove karoserije za Yuga. U proizvodni pogon, izgrađen u Ribnici pokraj Velike Gorice uspjeli smo se useliti 1997.godine.

Danas JURIS CAR STYLING & TUNING djeluje na ukupno oko 500 m2 vlastitog poslovnog prostora na dvije lokacije sa ukupno osam zaposlenih. Zauzima vodeće mjesto u proizvodnji spojlera i ostale opreme za tuning automobila u Hrvatskoj, a i u široj regiji. Godine rada na vlastitom dizajnu i vlastitim modelima stvorile su cijelu paletu proizvoda tako da gotovo ne postoji automobil za koji ne postoji neko rješenje.

Osim stylinga u JURISU možete uz stručnu pomoć ljubaznog osoblja kupiti i ugraditi sportske filtere, sportske ispušne lonce i nastavke od inoxa, aluminijske naplatke i gume, opruge i amortizere priznatih svjetskih proizvođača, zatamniti stakla u velikoj paleti različitih atestiranih folija, pronaći Lexus svjetla za svoj automobil, volane, ručice mjenjača, papučice, žaruljice, svjetla ispod automobila i štošta , štošta drugog..