Zračni sportski filteri

u ponudi imamo od K&N ,   panel filtere u kućištu i tzv.  gljive Automax.

 

 

K&N filteri

K&N filteri dobro su poznati i priznati podjednako kao alternativa u običnim autima kao i nezaobilazan dio u trkaćim vozilima. Zbog svoje jedinstvene konstrukcije i vrhunskih materijala K&N filteri pomažu da motor vašeg vozila diše punim plućima, istovremeno smanjujući potrošnju i povećavajući snagu zbog boljeg protoka zraka i bolje iskoristivosti goriva. K&N filteri, osim što pomažu kod performansi, u konačnici i pomažu vašem budžetu jer, uz redovito održavanje, više nikad nećete morati kupiti novi filter. Svi K&N filteri traju koliko traje i Vaše vozilo.

 

http://www.knfilters.com/search/appsearch.aspx

—————————————————————————————————————————————————

 

BMC filteri

Bmc je vodeći u proizvodnji i kvaliteti filtera. To je jedini proizvođač koji udovoljava ekološkim standardima. Prateći uspjehe Formule 1 i izvrsne performanse koje su dosegli Team Yamaha Motor Italia i Team Suzuki Alstare Corona u svjetskom Superbike prvenstvu, BMC filteri dokazali su da su vodeći proizvod u kategoriji zbog kvalitete materijala i konstrukcije. BMC filteri korišteni su u najgorim – trkaćim uvjetima kako bi testirali izvrsna svojstva i pouzdanost. Trenutno ponuđeni proizvodi izrađeni su od već testiranih materijala. Asortiman proizvoda sadrži filtere za sve popularnije sportsko-cestovne motore i neprestano se povećva novim modelima.

BMC spornzorira Superbike natjecanje.

Performanse
BMC filteri dizajnirani su i prozvedeni kako bi pružili veći protok zraka nego originalni filteri. Izrađeni od pamuka, minimiziraju gubitak pritiska zraka prilikom prolaska kroz filter; na taj način se ostvaruju najbolji uvjeti za najveće iskorištenje snage. Stoga su razlozi za promjenu Vašeg originalnog filtera, BMC filterom očigledni.

Dizajn i materijali
Kvalificirani inženjeri, napredni sofware, vrhunski tehničari, zadnje tehnologije čine BMC filterima top proizvodom u svojoj kategoriji. Trkaći filteri moraju biti vrlo lagani, napravljeni od najboljih materijala kako bi poboljšali performanse motora. Iz tog se razloga koriste isti materijali i tehnologije kao i kod izrade filtera za Formulu 1. Filter materijal je pamučna gaza utopljena u ulju niske viskoznosti kako bi se postigla najbolja zračna propustljivost. Filter je u mreži posebne legure, zaštićen od benzinskih para i oksidacije uzrokovane vlažnošću zraka.

http://www.bmcairfilters.com/

—————————————————————————————————————————————————